Z miłości
do tradycji

Sprawdź naszą ofertę

O nas

Franczak Smaki Świata – hurtownia oryginalnych wyrobów litewskich oraz produktów cechujących się niepowtarzalnym smakiem i wyjątkowością.

Celem powstania naszej firmy było stworzenie miejsca, w którym na wyciągniecie ręki nasi Klienci znajdą wyjątkowe wyroby oraz niezwykle rzadko dostępne smaki, którymi będą mogli cieszyć się, na co dzień. Naszą główną specjalnością są wyroby litewskie.

Dzięki wysokim wymaganiom, stawianym naszym Kontrahentom zapewniamy naszym Klientom dostęp do wyselekcjonowanej grupy produktów pozyskiwanych od najlepszych producentów. W naszej ofercie znajdą Państwo towary klasy premium, tworzone z pierwszej jakości surowców, produkty długodojrzewające, suszone oraz zimno wędzone.

W swojej ofercie posiadamy tradycyjne kindziuki, wędliny długodojrzewające, schaby oraz polędwice suszone i zimno wędzone, najprawdziwsze sało, kiełbaski kindziukowe, suszoną wołowinę, salami, śledzie litewskie z połowu atlantyckiego, chleby litewskie oraz wiele innych przysmaków zachwycających najbardziej wymagające podniebienia

Wciąż ubogacamy naszą ofertę poszerzając ją o nowe wyjątkowe produkty z różnych zakątków świata, jak i również z Polski. Posiadamy jedynie oryginalne wyroby, opatrzone stemplem kraju, z którego są dla Państwa sprowadzane.

Wędliny Litewskie

Tworzone według wieloletnich receptur zachwycają swoim niepowtarzanym smakiem, zachowując klimat regionów, w których są produkowane. Tradycja litewskich wędlin długodojrzewających przekazywana jest od pokoleń. Wędzone na zimno lub suszone, poddawane procesowi dojrzewania nabierają swoich charakterystycznych cech oraz niepowtarzalnego, wyrazistego smaku.

Polędwica wieprzowa Kaimiška

Polędwica wieprzowa Kaimiška

Waga: ~ 1,2 - 2 kg
Termin przyd.: 4 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Polędwica długodojrzewająca o wyjątkowym słonym i głębokim smaku, stała się symbolem litewskiej wsi. Wędzona na zimno w pończosze, z dodatkiem klasycznych przypraw zachwyca swoją prostotą i autentycznością.

Powiększ zdjęcie
Schab suszony

Schab suszony

Waga: ~ 1 - 2 kg
Termin przyd.: 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Podsuszany schab, o wyjątkowo charakterystycznym i wyrafinowanym smaku. Tworzony z największą starannością, oprószony jagodami jałowca oraz liściem laurowym zamknięty w białej kratce. Doceniony przez gro naszych klientów.

Powiększ zdjęcie
Polędwica łososiowa

Polędwica łososiowa

Waga: ~ 0,8 - 1,5 kg
Termin przyd.: 1,5 - 2 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Polędwica wieprzowa o charakterystycznym czerwonawym kolorze. Delikatna w smaku, niezwykle krucha. Swój złożony smak zawdzięcza mieszance przypraw oraz owędzaniu zimnym dymem drzew owocowych.

Powiększ zdjęcie
Schab suszony w czosnku

Schab suszony w czosnku

Waga: ~ 1,3 kg
Termin przyd.: 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Podsuszany, półsurowy, schab tworzony ze starannie wyselekcjonowanego mięsa. Swój charakterystyczny smak i aromat zawdzięcza procesowi dojrzewania w grubo siekanym płatach czosnku i ziarnach ziela angielskiego.

Powiększ zdjęcie
Wiejski schab

Wiejski schab

Waga: ~ 2,3 kg
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
To tradycyjny schab litewski, tworzony z najwyższej jakości mięsa wieprzowego. Swój smak zawdzięcza całemu procesowi tworzenia niezmiennemu od lat. Zamknięty w siatce z dodatkiem przypraw owędzany ziemnym dymem dojrzewa nabierając doskonałego smaku i aromatu.

Powiększ zdjęcie
Karkówka wieprzowa Kaimiška

Karkówka wieprzowa Kaimiška

Waga: ~ 0,6 - 1,3 kg
Termin przyd.: 4 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Wieprzowa karkówka, długodojrzewająca. Podobnie jak polędwica Kaimiška wędzona zimnym dymem w pończosze z dodatkiem jedynie naturalnych przypraw. W wyniku wędzenia nabiera koloru ciemnej purpury. Słona w smaku, zachwyca gro konsumentów.

Powiększ zdjęcie
Boczek wiejski

Boczek wiejski

Waga: ~ 2,3 kg
Termin przyd.: 3 - 4 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Wyjątkowy boczek, wędzony zimnym dymem, lekko słonawy. Obsypany idealnie skomponowanymi przyprawami nabiera wyjątkowego smaku w procesie dojrzewania. Charakterystycznie dla litewskich wędlin posiada dużą cześć słoniny.

Powiększ zdjęcie
Sało tradycyjne

Sało tradycyjne

Waga: ~ 1,1 kg
Termin przyd.: 3 - 4 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Sało to ekskluzywna, najwyższej jakości, słonina. Swój wyjątkowy smak i wygląd zawdzięcza niezmiennemu od wieków procesowi tworzenia. Pozyskiwana jedynie ze specjalnie hodowanych w tym celu wieprzy. Doprawiona solą, drobno mielonym pieprzem czarnym oraz liśćmi laurowymi staje się prawdziwym rarytasem. Dzięki doskonałej jakości zdobyła uznanie wśród ekspertów i koneserów.

Powiększ zdjęcie
Boczek wędzony

Boczek wędzony

Waga: ~ 0,98 kg
Termin przyd.: 3 - 4 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
To doskonały w smaku zimno wędzony boczek. Skomponowany specjalnie dla niego wachlarz przypraw nadaje mu charakterystycznego i wyjątkowego smaku. Poddawany procesowi dojrzewania. Zachwyca miłośników boczku.

Powiększ zdjęcie
Tradicinis kindziuk

Tradicinis kindziuk

Waga: ~ 0,98 kg
Termin przyd.: 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Kindziuk tradycyjny, który zdefiniował smak regionu Aukštaitij i do dziś pozostaje wzorem najstarszej receptury kindziuka. Grubo siekane mięso wołowe oraz wieprzowe, wzbogacone starannie dobraną mieszanką przypraw, zamknięte w wieprzowym pęcherzu zachwyca swoim smakiem dojrzewającego mięsa.

Powiększ zdjęcie
Vilnius kindziuk

Vilnius kindziuk

Waga: ~ 0,35 kg
Termin przyd.: 8 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC

Zimno wędzony, długodojrzewający kindziuk, o niezwykle wyrafinowanym i eleganckim smaku, To idealne połączenie wołowo wieprzowego mięsa, z dodatkiem ziół z wyraźnie wyczuwalnym zapachem dymu wędzarnianego.

Powiększ zdjęcie
Kupiszki kindziuk

Kupiszki kindziuk

Waga: ~ 0,66 kg
Termin przyd.: 6 - 8 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Kindziuk, którego unikalny smak wywodzi się z regionu jego pochodzenia, z nadmorskiej Kłajpedy. Długodojrzewające, doprawione idealną mieszanką ziół mięso wołowo - wieprzowe, z dodatkiem siekanego sało uformowane na kształt kiełbasy.

Powiększ zdjęcie
Šalis kindziuk

Šalis kindziuk

Waga: ~ 0,25 kg
Termin przyd.: 8 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Z rodziny litewskich kindziuków, doskonale doprawione mięso, o charakterystycznym posmaku dojrzewania. Do produkcji Šalis wykorzystuje się jedynie wieprzowe mięso. To doskonały kindziuk o bogatym i złożonym smaku od wyczuwalnego na początku czosnku przez pieprz czarny zakończony delikatną nutą kolendry.

Powiększ zdjęcie
Suszona szynka wołowa

Suszona szynka wołowa

Waga: ~ 0,145 kg - 97% wołowina
Termin przyd.: 4 - 8 tyg.
Temp. przech.: +2 - +26ºC
Suszona wołowina w najszlachetniejszej postaci. Zachwycająca swoją wyrazistością, stała się kwintesencją szynki wołowej. Uhonorowana krztą zielonego pieprzu stanowi wysublimowany przysmak dla koneserów wołowiny, jako jeden z najbardziej ekskluzywnych.

Powiększ zdjęcie
Suszona polędwica indycza

Suszona polędwica indycza

Waga: ~ 0,145 kg 
Termin przyd.: 4 - 8 tyg.
Temp. przech.: 2 - +26ºC
Polędwica o wyrafinowanym i wytrawnym smaku, zamknięta w kształcie małej kiełbaski. Czysta polędwica z indyka, o pięknym rubinowym kolorze, z dodatkiem przypraw. Suszona, poddawana procesowi dojrzewania, smakuje wyjątkowo.

Powiększ zdjęcie
Szynka chłopska

Szynka chłopska

Waga: ~ 0,4 - 0,8 kg
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Szynka, która uosabia dziedzictwo litewskiej wsi. Tworzona z najlepszego gatunku mięsa wieprzowego. Delikatna w smaku, wędzona zimnym dymem drzew owocowych zachwyca swoją delikatnością.

Powiększ zdjęcie
Szynka na skórze

Szynka na skórze

Waga: ~ 1,5 kg
Termin przyd.: 4 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Szynka dla prawdziwych miłośników wieprzowiny. Naturalnie osadzona na skórze z delikatnym tłuszczykiem. O charakterystycznym dla litewskich wędlin złożonym, lekko słonawym smaku z wyczuwalną nutą dymu wędzarnianego, przeplecionego delikatną słoniną.

Powiększ zdjęcie
Mažai szynka wiejska

Mažai szynka wiejska

Waga: ~ 0,65 kg
Termin przyd.: 4 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Szynka długodojrzewająca, wędzona zimnym dymem, lekko słona w smaku. Mięso wieprzowe doprawione zielem angielskim, pieprzem oraz solą. W oryginalnej postaci dużych kul zamkniętych w pończosze. Smakuje wyjątkowo.

Powiększ zdjęcie
Szlachetna szynka suszona

Szlachetna szynka suszona

Waga: ~ 3,7 kg
Termin przyd.: 5 - 8 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Podsuszana, półsurowa szynka dojrzewająca, której smak przenosi do ojczyzny szynek parmeńskich, do rejonu Parmy. Swój niezwykły bukiet smakowy zawdzięcza przedłużonej fazie dojrzewania oraz tradycyjnym metodom wytwarzania. Tworzona przez litewskich rzemieślników, zachwyca smakiem.

Powiększ zdjęcie
Jautienos wołowa kiełbaska

Jautienos wołowa kiełbaska

Waga: ~ 0,25 kg
Termin przyd.: 6 - 8 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Jautenios to doskonała wołowa kiełbaska z dodatkiem drobno posiekanego sało. Dzięki doskonałej jakości oraz idealnej proporcji wyselekcjonowanej wołowiny zyskała niebagatelny smak stajać się jednym z najbardziej pożądanych produktów. Wędzona na zimno, długo dojrzewająca o niespotykanym smaku zachwyca najbardziej wymagających klientów.

Powiększ zdjęcie
Svirno wołowo-wieprzowa

Svirno wołowo-wieprzowa

Waga: ~ 0,26 kg
Termin przyd.: 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Ciekawa w smaku suszona, wołowo - wieprzowa kiełbaska z rodziny kindziukowych. Znajdujące się w niej sało w procesie suszenia idealnie łączy się z drobno siekanym mięsem.  Uformowana w charakterystyczny prostokątny kształt.

Powiększ zdjęcie
Garstyčių kiełbasa z gorczycą

Garstyčių kiełbasa z gorczycą

Waga: ~ 0,27kg
Termin przyd.: 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
To wyjątkowa zimno wędzona, długodojrzewająca kiełbaska z rodziny kindzukowych. Tworzona z najlepszej jakości mięsa wieprzowego z dodatkiem siekanego sało. Swój wytrawny, charakterystyczny smak zawdzięcza dodaniu drobno mielonej gorczycy.

Powiększ zdjęcie
Kaimo wieprzowa kiełbaska

Kaimo wieprzowa kiełbaska

Waga: ~ 0,2 kg
Termin przyd.: 4 - 5 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
To delikatna w smaku suszona kiełbaska wieprzowa. Mięso wieprzowe z dodatkiem sało i staranie dobraną mieszanką przypraw tworzą niezwykle subtelną a jednoczenie wytrawną kompozycję smakową.

Powiększ zdjęcie
Paprikos kiełbasa z papryką

Paprikos kiełbasa z papryką

Waga: ~ 0,45 kg
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
To ciekawa w smaku kiełbaska z rodziny kindziukowych. Mięso wieprzowe z drobno posiekanym sało, wędzone zimnym dymem, którego smak dopełnia delikatnie wyczuwalna nuta czerwonej papryki.

Powiększ zdjęcie
Ąžuolo kiełbasa dębem wędzona

Ąžuolo kiełbasa dębem wędzona

Waga: ~ 0,9 kg
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
To wieprzowo - wołowa kiełbaska połączona z sało. Wędzona jedynie dębem nabiera charakterystycznego wytrawnego, choć jednocześnie delikatnego smaku. Długo dojrzewająca, z rodziny kindziukowych, wielu przypominająca salami.

Powiększ zdjęcie
Salami z rumem

Salami z rumem

Waga: ~ 0,3 kg
Termin przyd.: 6 - 8 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
To doskonałe długodojrzewające wieprzowo - wołowe salami z wyraźnie wyczuwalną nutą rumu. Swój unikatowy smak zawdzięcza mieszance przypraw z dodatkiem gałki muszkatołowej oraz aromatu rumowego. Wędzone na zimno, ciekawe w smaku.

Powiększ zdjęcie
Piwoszki

Piwoszki

Waga: ~ 0,2 - 0,3 kg
Termin przyd.: 4 - 5 tyg.
Temp. przech.: 0 - +15ºC
Drobne, wieprzowe kiełbaski zachwycające wyrazistym smakiem uzyskanym podczas procesu suszenia. Delikatnie słone w smaku, z dodatkiem wysublimowanej kompozycji przypraw. Doskonała przekąska.

Powiększ zdjęcie
Wędzone uszy wieprzowe

Wędzone uszy wieprzowe

Waga: ~ 0,2 kg (opak. 2 szt.)
Termin przyd. 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Starannie wyselekcjonowane uszy wieprzowe, doprawione solą i uwędzone na ciepło. Niezwykle rzadko spotykany przysmak.

Powiększ zdjęcie
Gotowane uszy i ozory wieprzowe

Gotowane uszy i ozory wieprzowe

Waga: ~ 0,49 kg
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Wieprzowe ozory owinięte świńskimi uszami, otoczone galareta z dodatkiem przypraw. Zachwycają swoją unikatowością.

Powiększ zdjęcie
Gotowane ozory wieprzowe

Gotowane ozory wieprzowe

Waga: ~ 0,4 kg
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Zatopione w złocistej galarecie, gotowane, wieprzowe ozory z dodatkiem ziół i przypraw tworzą wyjątkowy smak. Wyrób unikatowy.

Powiększ zdjęcie
Siekane uszy wieprzowe

Siekane uszy wieprzowe

Waga: ~ 0,17 kg
Termin przyd.: 4 - 5 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Wieprzowe uszy, siekane na kształt wąskich pasków, przyprawione grubo mielonym pieprzem czarnym, czosnkiem oraz liściem laurowym. Wędzone na ciepło stają się wyjątkowym przysmakiem smakoszy

Powiększ zdjęcie

Chleby Litewskie

Chleby pieczone zgodnie z pradawną sztuką litewskich piekarzy, niezmienną od dziesiątków lat. Swój niepowtarzalny smak i charakterystyczny wygląd zawdzięczają użyciu najlepszej jakości zbóż, a wytrawnego smaku nadaje im naturalny zakwas chlebowy z dodatkiem cierpkich jabłek oraz ceniony przez naszych sąsiadów kminek. Ścisła struktura chleba i użycie jedynie naturalnych składników sprawia, że jest on niezwykle syty oraz wyrazisty w smaku.

Chleb Ajerų okrągły

Chleb Ajerų okrągły

Waga: 500 g
Termin przyd.: 4 - 7 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Chleb Ajerų

Chleb Ajerų

Waga: 1500 g
Termin przyd.: 4 - 7 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Chleb Bočių

Chleb Bočių

Waga: 1500 g
Termin przyd.: 4 - 7 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Chleb Proginė

Chleb Proginė

Waga: 2000 g
Termin przyd.: 4 - 7 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Chleb z bakaliami

Chleb z bakaliami

Waga:  1 - 3,7 kg
Termin przyd.: 4 - 7 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Chleb z nasionami

Chleb z nasionami

Waga: 1 - 3,7 kg
Termin przyd.: 4 - 7 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Chleb z nasionami słonecznika

Chleb z nasionami słonecznika

Waga: 1 - 3,7 kg
Termin przyd.: 4 - 7 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Chleb rustykalny z amarantusem i kminkiem

Chleb rustykalny z amarantusem i kminkiem

Waga: 1 - 3,7 kg
Termin przyd.: 4 - 7 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºCC

Powiększ zdjęcie
Smażony chleb słonecznikowy z czosnkiem

Smażony chleb słonecznikowy z czosnkiem

Waga: 130 g lub 1 kg
Termin przyd.: 30 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Smażony chleb z czosnkiem

Smażony chleb z czosnkiem

Waga: 130 g lub 350 g
Termin przyd.: 30 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Suszony chleb z ziarnami

Suszony chleb z ziarnami

Waga: 220 g
Termin przyd.: 30 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie
Suszony chleb z owocami

Suszony chleb z owocami

Waga: 250 g
Termin przyd.: 30 dni
Temp. przech.: 6 - 23ºC

Powiększ zdjęcie

Śledzie Litewskie

Unikalny charakter śledzi jest związany z procesem ich przygotowania oraz pochodzeniem.
Śledzie z połowów atlantyckich są starannie filetowane, następnie podwędzane zimnym dymem drzew liściastych, co nadaje im wyrazistego charakteru jednoczenie zachowując łagodny smak.
Nieporównywalny i wyjątkowy smak śledzi przygotowywanych na Litwie, zadowala najbardziej wymagające podniebienia.

Śledzie po Skandynawsku

Śledzie po Skandynawsku

Waga: 210 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z suszonymi buraczkami i cebulą.

Powiększ zdjęcie
Śledzie po Litewsku

Śledzie po Litewsku

Waga: 210 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z pietruszką i marynowaną cebulką.

Powiększ zdjęcie
Śledzie po Łotewsku

Śledzie po Łotewsku

Waga: 210 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z nasionami słonecznika.

Powiększ zdjęcie
Śledzie po Estońsku

Śledzie po Estońsku

Waga: 200 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z przyprawami.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe Zięcia  200 g

Filety śledziowe Zięcia 200 g

Waga: 200 g
Termin przyd.: 2- 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z pieczarkami i cebulą  z dodatkiem sosu sos pomidorowo grzybowy.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe Teściowej

Filety śledziowe Teściowej

Waga: 200 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z marchewką i cebulą.

Powiększ zdjęcie
Śledzie solone w oleju

Śledzie solone w oleju

Waga: 500 g
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Lekko solone filety śledzia atlantyckiego w oleju, podwędzane.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe po Skandynawsku

Filety śledziowe po Skandynawsku

Waga: 500 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Delikatne filety śledzia atlantyckiego w oleju.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe Smakosza z grzybami

Filety śledziowe Smakosza z grzybami

Waga: 270 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z grzybami i cebulą.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe Smakosza babcine

Filety śledziowe Smakosza babcine

Waga: 270 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z cebulą, marchewką, sosem pomidorowym z dodatkiem pietruszki.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe Smakosza w marynacie

Filety śledziowe Smakosza w marynacie

Waga: 270 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z marynowanymi warzywami.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe Smakosza z orzechami

Filety śledziowe Smakosza z orzechami

Waga: 270 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z orzechami i suszoną marchewką.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe Smakosza okazjonalnie

Filety śledziowe Smakosza okazjonalnie

Waga: 270 g
Termin przyd.: 2 - 3 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z rodzynkami, cebulą i orzechami.

Powiększ zdjęcie
Opiekane śledzie w galarecie

Opiekane śledzie w galarecie

Waga: 550 g
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Opiekane filety śledzia atlantyckiego w galarecie z dodatkiem warzyw.

Powiększ zdjęcie
Opiekane śledzie w sosie pomidorowym

Opiekane śledzie w sosie pomidorowym

Waga: 550 g
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Opiekane filety śledzia atlantyckiego w sosie pomidorowym.

Powiększ zdjęcie
Filety śledziowe z buraczkami i majonezem

Filety śledziowe z buraczkami i majonezem

Waga: 240 g
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Filety śledziowe z marynowanymi buraczkami w sosie majonezowym.

Powiększ zdjęcie
Kapusta morska w oleju

Kapusta morska w oleju

Waga: 240 g
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Marynowana kapusta morska z marynowaną cebulką i przyprawami.

Powiększ zdjęcie
Kapusta morska z czosnkiem w majonezie

Kapusta morska z czosnkiem w majonezie

Waga: 240 g
Termin przyd.: 4 - 6 tyg.
Temp. przech.: 0 - +6ºC
Marynowana kapusta morska w sosie majonezowym z marynowanymi warzywami.

Powiększ zdjęcie
Łosoś atlantycki w sosie własnym

Łosoś atlantycki w sosie własnym

Waga: 230 g
Termin przyd.: 1 rok
Temp. przech.: 0 - +25ºC
Łosoś atlantycki w sosie własnym.

Powiększ zdjęcie
Łosoś atlantycki w sosie pomidorowym

Łosoś atlantycki w sosie pomidorowym

Waga: 230 g
Termin przyd.: 1 rok
Temp. przech.: 0 - +25ºC
Łosoś atlantycki w sosie pomidorowym z cebulą.

Powiększ zdjęcie
Łosoś atlantycki jako przekąska

Łosoś atlantycki jako przekąska

Waga: 230 g
Termin przyd.: 1 rok
Temp. przech.: 0 - +25ºC
Łosoś atlantycki bez dodatków.

Powiększ zdjęcie

Kontakt

FRANCZAK Smaki Świata
ul. St. Moniuszki 26
05-820 Piastów
NIP 563 23 35 482

Nasza siedziba:
ul. Regulska 19b
05-816 Reguły k. Warszawy
wjazd od ulicy Firmowej

Zapraszamy:
Pon. - pt. w godz. 8:00-16:00

* - pola wymagane